Kategorier
Stockholm

Thunder

Noggranna kartstudier ledde mig till, och förbi, Fotografiskas NYC-hus. En vacker kåk, öppnar till våren enligt infon på de affischer som prydde fasaden. Hade ju varit kul att som medlem i Fotografiska familjen kunna vara med på invigningen av Fotografiska NYC. Det går väl att ordna men det är inget jag planerar.

Följer min promenadslinga söderut. Har inte kollat när ICP öppnar, No Relation öppnar kl 12 hoppas jag, och inte kl 13, klockan är nu bara 11.30. Slinker in på Phebe’s igen för ännu en meatloaf med potatismos, tar en Goose Island till maten.

Perfekt med tunnelbanan precis utanför.

Fortsätter ner till ICP. Det var inte bara oöppet utan tvärstängt till 27/9. Det såg jag inte på deras webbsida. Via second handshopen, två t-shirts och ett skärp, vänder jag uppåt och hemåt. Nu börjar det regna och åska, strax vräker det ner. Perfekt fotoväder, take cover and shoot. Platsen är inte den bästa men det gick inte riktigt att välja. Hinner tillbaka till rummet och byta skjorta och jeans och skena upp till Foley’s och CL. Liverpool-PSG, mycket bra fotbollsmatch, mycket bra slut, 3-2 till Pool på övertid!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Thunder”

O ja, många timmar återstår ännu av denna resa. Får bita ihop och utnyttja dem på bästa sätt. Kör en senare start p g a skotorkning medelst tidningspapper.

Stängt för kommentering.