Kategorier
New York

Sista tuggan

Så blir det dags att packa till sist, efter tio nätter i det stora äpplet. Det ska trots allt bli skönt att komma hem och gå genom bilderna på en större skärm. Sen har vi ju det faktum att jag går upp kl 7 denna fredagmorgon här i New York och äter min frukost. Planet går klockan 17.25 och sen landar jag klockan 7.15 samma fredagmorgon. Eller strax efter midnatt min kroppstid och då har jag knappa två timmar kvar innan jag är innanför dörren hemma. Det snackas om att avskaffa antingen sommar- eller vintertiden, varför inte avskaffa alla tidsskillnader så man slipper jetlagen?

Mycket att göra när jag väl är hemma. Tanka över bilder från minneskort till dator och försöka från början få ordning på bildbiblioteket. Bland annat hålla isär bilder gjorda med X-T2 (majoriteten) respektive X100F. Kolla vilka blommor som överlevt och ge dem vatten. Plocka upp alla DN på hallgolvet. Postfacket har jag förhoppningsvis kommit ihåg att kolla när jag kom innanför porten. Vet inte vad som är bäst, tror inte att det finns nåt sätt som är bättre än nåt annat vad gäller jetlag. Sover när jag blir trött helt enkelt.

Så är sista tuggan tagen.

Lite klassiskt New York-gatufoto, tycker jag.

En sista parentes: sista kvällen lyckades jag hitta rätt lösenord till Tumblr och ladda upp en bild. Men det har tuffat på bra där ändå. Och Foley´s bjöd på kaffet som en trevlig sista gest till en trogen gäst som strax har rest.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Sista tuggan”

Stängt för kommentering.