Morgonmörker

”Hon får precis skriva vad hon vill, ordet är fritt, men att blanda in oss ÖVERLEVANDE för att försvara hennes mörkblåa åsikter, är mer än oanständigt.”
Så skriver 91-åriga Livia Fränkel på Facebook om de konvulsioner som hennes syster, Hédi Fried, gett upphov till inom delar av svensk höger.

Det handlar om att Göteborgs-Postens politiska redaktör Alice Teodorescu i en ledare kallat Förintelseöverlevande – som Livia Fränkel och Hédi Fried – för bulvaner för en vänster som inte vill se en regering där Sverigedemokraterna ges avgörande inflytande.

Aftonbladet 1/10 2018

Gasolin´s sångare och soloartisten Kim Larsen har lämnat oss. Den 19:e augusti 1978 såg jag Gasolin´, Hurriganes och Ulf Lundell på Hovet. Kan inte påstå att jag minns särskilt mycket av konserten. Men Kim Larsen/Gasolin´ gillade jag.

Försöker ta tag i problemet med mina försvunna ”påminnelser” men numret jag får på Digital Inn, till Apple Care, funkar bara om jag har lämnat in iPhonen och har ett inlämningsnummer. Testar med Apple support på nätet. Där är det kategoriserat vilka problem du får ha, mitt hör inte dit. Kommer så långt att jag får ange serienumret (för att webbchatta om mitt problem) men får svaret att min produkt inte omfattas av gratis support. Assholes!

Rulltrappan på Medis norra har stått still i en vecka. Skitdåligt!

Detta deprimerande morgonmörker!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Morgonmörker”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.