16,2-0,…

16,2-0,… en kvinna i blå jacka står på Skanstulls T-baneplattform och läser in siffror på nån specialdevice. T-baneförarna hälsar alla på henne.

Efter jobbet sammanstrålar jag med Tommi Linna på Fotografiska. Jag tror han är från Eriksberg. Tillsammans beser vi Talent 2018. Blandad kompott såklart, men för mycket som får en att tänka på examensarbeten från nån fotoskola. En besvikelse.

Lars Tunbjörk har hela bottenvåningen och här bjuds vi på några episka verk men även verk som lämnar mej tämligen oberörd. Men det är fullständigt unikt, det är det.

Gjorde några egna bilder i mörkret.

En lång arbetsdag till återstår före den långa sömnen (som jag hoppas på för lördagen). Det dyker säkert upp nåt evenemang för helgen som jag klickat ”intresserad” på, men som jag i skrivande stund glömt.

Här har jag beskurit till ett eget bildformat då jag ville ha med bokstäverna i överkanten och den grå böjen i högra hörnet. Men det är nästan kvadratiskt.

Ett par nya böcker hittades i postfacket och ska försöka finna sin plats i min bokhylla: Leon Werth 33 dagar, om hur miljontals människor flyr från Paris i juni 1940 när tyskarna närmar sig den franska huvudstaden, och Dekius Lack Löparens guide till galaxen. Få se om de nånsin blir lästa.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018