Framed

Det är tyst och stilla på Orminge bollplan. Kanske är ungarnas fotbollssäsong över? Ett par öststatsmän går framför mig, pratar och skämtar. En håller ett paket mjölk i handen. Efter att ha sovit ut ordentligt blir det alltså en tur in till Galleri Kontrast och vernissagen av årets ”Framed”. På bussen undrar en pratglad förskoletjej redan efter ett par minuter: ”är vi framme snart?”

Börjar kanske ändå så smått att fundera på nästa resa. Ska göra några listor på vad jag vill se och göra för några olika städer så får vi se vad det blir av det i slutändan.

”Framed” var trevligt att se efter ”Talent 2018” på Fotografiska, och här har min favoritfotograf Malin Jochumsen fyra fina bilder. Försöker göra några bilder på Slussen, det går sådär.

”The wind is a gentle breeze…”

Läser att vart fjärde spädbarn använder internet. Jisses!

Eller är det back to Nature? Fujis 80mm macro och ut i skogen och göra bilder? Nåt att fundera på.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

7 svar på ”Framed”

  1. Har väldigt svårt att tro att ett SPÄDBARN kan använda internet. De är späda den första månaden och kan inte göra annat än ligga och knappt le. De kan inte gripa tag i saker. Fattar inte att media skriver detta. Jag har fött tre söner själv och har fyra barnbarn. Försöker googla på vad expertisen säger om spädbarn, hur länge de är det. Efter 2 månader är de knappast späda längre.

    Så du planerar sticka ut på resa igen. Ställ ut på Fotografiska och få in kulor.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.