Solen skiner

3 män äger hälften

Jeff Bezos, Bill Gates och Warren Buffett. Dessa tre amerikanska mångmiljardärers förmögenhet är större än halva USA:s befolknings samlade tillgångar. Det innebär alltså att tre personer är rikare än de samlade tillgångarna för 162 miljoner människor.

Just saying.

Solen skiner även denna söndag på både fattiga och rika.

När jag kikar på Liljevalchs hemsida ser jag att de ställer ut Anders Petersen den 17 maj – 1 september 2019. Det är nåt att se fram emot, det.

Egen utställning då? Fördelar: rätt kul ändå att se sina bilder tillsammans på ett galleri och särskilt om det går att förverkliga de idéer jag har. Nackdelar: en massa pengar ut, inga pengar in. Och hur ska jag transportera alla inramade foton? Och vilka ska komma och titta? Namnet Matti Merilaid drar ingen publik.

Ny arbetsvecka efter höstlovet. Bara att ta det dag för dag fram till julledigheten. Jobbar alla fem dagarna under jul och nyår, men får åtta dagar ledigt ändå.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Solen skiner”

  1. Matti Marilaid drar inte publik än, men med lite satsning går det bra. Jag kunde köra, om det var nu, men snart åker bilen till sista vilan eller till reservdelsskrot. När jorden är inte rättvis alla kan inte vara rika, men det bekommer mig inte. Bara att det är så många fattiga i världen, det är obegripligt att folk svälter när det finns så rika människor. Anders Petersen. Lennart af Petersens har jag träffat när hans som gifte sig men en arbetskamrat på Utö, Anders och Lennart är ju inte släkt, men snarlika namn.

  2. Jag tycker bara att det är förjävligt att jorden ska gå åt helvete för någras girighets skull. Synd för kommande generationer.
    Af Petersens förknippar jag med Erstaviks fideikommiss.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.