Kategorier
Stockholm

Söndag, förbannade söndag

Femtusenfemhundra följare på Tumblr och joggaren på bron har fått en massa likes även där. På Flickr har den setts av över 4 500 personer. Till ingen nytta egentligen.

Duggregnet består av vad jag kan se genom arbetsrumsfönstret. Det hindrar mig inte från en makrotur ner till träsket. Tvärtom, det är kul att försöka fånga vattendropparna på växtligheten.

När jag kommer ut är det bara dimmigt och fuktigt, inget regn. Synd, då blir det inget regndroppsfoto vilket jag sett fram emot. 

Några skapliga makrobilder blir det, men det blir svårare för varje gång att inte upprepa sig.

Hinner hem i god tid före allsvenskans avslutande och guldavgörande omgång. Bara att hålla tummarna för Kalmar (att de slår AIK) och Norrköping (att de slår Häcken). Innan det sparkas igång talar väl tyvärr det mesta för ett allsvenskt guld 2018 för AIK. Och så blir det. Fan, fan, fan! Att Bajen missar Europaspel är en klen tröst, eftersom Malmö tar den platsen.

Men, det är måndag, en ny vecka med nya möjigheter.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Söndag, förbannade söndag”

”Till ingen nytta egentligen.” Jo du ju fler som gillar dina grejer och det är ju inte få, desto närmare kommer du kändisskapet och berömmelsen. Inte illa foton från träsket! Och jag visst, AIK blev mästare. Bland sönerna har jag en Djurgårdare och två Hammarbyare. Trevlig vecka, uppe tidigt som vanlig är du och jag är uppe en stund så knyter jag mig igen. 🙂

Stängt för kommentering.