Kategorier
Stockholm

Stökdag

Svårt att somna när nån får för sig att bränna av tjugo fyrverkeripjäser strax efter klockan 22 på kvällen. Undrar om det var Ornövägsbombaren?

Det här blir en hemma och stöka-dag. Ska bland annat printa några slussenbilder och se hur de ter sig. På det lite hushållsgöromål. 

Som en slöjfisk på torra land.

Ser över min ekonomiska status efter kommande lön och utgifter. I dagsläget landar jag på minus 4000:- när makroobjektiv, kikare och mellanring är betalt. Inte så hemskt som jag befarade men det blir en tajt december.

Ägnar sen merparten av söndagen åt mitt bildbibliotek, namnger och etiketterar foton och mappar dem. Går genom över tusen foton och är lite slut i skallen efteråt. Lägger upp några bilder på Tumblr. Skaplig fart där, usel helgstatistik för den här bloggen but what the heck!

https://poesia-colagem.tumblr.com/post/180214775291/nights-at-the-library-rpc-2018
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Stökdag”

Har inte varit hemma i helgen och har inte kunnat läsa förrän nu. Jag var i Uppsala och for på söndagen runt i bil i Bergslagen och Uppland med min systerdotter. Vi bestämde oss för att göra en vacker bok om Upplands kyrkor och vi börjar fara runt och fota i maj nästa är. Härkeberga hade stängs när vi kom fram nu, men det blir fler vändor. Vackra bilder.

Stängt för kommentering.