Kategorier
Stockholm

Utan skumtomtar…

…stannar världen. Men inte jag, jag går som planerat ner till Ängsviken för vatten- och förhoppningsvis isfoto. Samt stenplockning om trollstensämnen finns.

Niklas Lindskog hör av sig via messenger:

”Hej Matti! Hoppas allt är bra med dig! Som du kanske minns är jag admin för Progressive Street på fb och även website, webzine etc. Nu undrar jag om du skulle kunna tänka dig att bli intervjuad av oss och välja ut ett antal bilder (15-30) till ett reportage om dig.”

Det kan ju vara intressant.

Det är egentligen inte ett dugg lättare (än gatufoto) att göra bra naturbilder trots att naturen oftast är fantastisk. I båda disciplinerna vill man ju hitta det som sticker ut, det som får betraktaren att dröja kvar en extra sekund.

Den här blålila skapelsen med sina gula accessoarer fick lite extra uppmärksamhet på Tumblr i dagarna. ”Remarkable softness of rock and water, with superb small additions and very slight chromatic evolution. Also deserves the absolute absolute best, by the excellent Swedish Matti Merilaid. Hypnotic.”

Laddar med råsaft och kaffe innan jag beger mig ut i det vilda. Solen skiner och det är några fina och mysiga minusgrader. The excellent Swedish Matti Merilaid is on the move.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

8 svar på ”Utan skumtomtar…”

EN MAGISK BILD! Grattis till uppmärksamheten Vänta troll utanför din dörr. Snubbla inte! Härlig solig dag.

Stängt för kommentering.