Aiolos tjuter och frustar

I går morse var det Kung Bore som jävlades, på natten var det Aiolos som slet och drog i mitt pytteöppna fönster, och som tjöt och frustade. Ute blåser det så man blir vindögd.

Har satt mig på bussen när jag kommer på att datorn inte kom med. Bara att kliva av vid nästa hållplats och göra om.

Lidingö KD:s kommunalråd Carl Johan Schiller (KD) kommer att tjäna 81.600 kronor i månaden, jämfört med dagens 66.300. Han gick till val under parollen ”Dina skattepengar, mitt fokus”. Varför är folk upprörda?

Skönt att åter igen få sova ut. Har som vanligt gjort en lista för helgen och där står bland annat CFF:s julmarknad och Gerillanissarnas upptåg på Sergels torg. Skitväder utlovas för helgen och det kan vara läge att ligga lågt i övrigt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Aiolos tjuter och frustar”

  1. Kanske du julpyntar, slingor och ljus! Min klocka ringde 7.30 en lördag för jag har nu varit på Nacka musikskola och tittat på Ines när hon dansade. Glad att du fortsätter med makro, du är verkligen ihärdig! DU blir nog rik du med om ett tag.

  2. Inget makro denna helg (tror jag). Behöver kreativa pauser då och då, särskilt när det blåser svinpäls ute. Tänder mina adventsprylar i morgon, eller i kväll. Rik, jag, icke!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.