Kategorier
Stockholm

Håll ut

Läser om Berlins olika julmarknader och vore det inte för allt folk att trängas med skulle jag vara lite sugen. I artikeln nämns också ett litet cocktailhak jag nog skulle gilla, Vögelchen. Inredningen innehåller bland annat uppstoppade fåglar, vilket ju kan vara skoj för en fågelskådare som undertecknad. Stället ligger på Eisenbahnstrasse, alldeles nära Markthalle Neun och jag är lite förvånad över att jag missat det för på nian är jag så gott som alltid när jag är i Berlin.

Det är redigeringsverktyget Gutenberg som krånglar. Bör väl komma nån bugfix i det närmaste.

Ägnar ungefär 90 söndagsminuter åt min julmarknadsutflykt till Momangen på Kocksgatan. I en liten källarlokal finns denna helg allt möjligt, varav endast handgjorda smörknivar kan sägas ha julanknytning. Bland annat kränger street artisten Hop Louie sina alster här och Christer Pettersson förekommer i olika skepnader.

”Den här dörren har fler läsare än din blogg”. Så sant!

December rusar på och jag kommer plötsligt på att det börjar bli hög tid för julkort. Brukar välja nåt av mina foton och printa dem. Har just nu inga fotopapper i julkortstorlek utan det får bli en sväng till fotobutiken efter jobbet..

I dag väntar Nobelfestligheter och senare i veckan är det Lucia. Det är mycket nu.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

3 svar på ”Håll ut”

Hot stuff! Och roligt! Tala om att du för dagbok! Vi är barnbarnen till de häxor som ni inte brände på bål. Joru!

Stängt för kommentering.