Kategorier
Stockholm

Julprepper

Käkar sista portionen av den köttfärssås jag gjorde i söndags. Sniffar på den först, helt okej, och den smakar bra. Tar ändå en klunk whisky utifall.

Har nu ätit två julbord och behöver inte köpa hem nåt särskilt i den vägen för den egna julen. Bunkrar iallafall upp med käk så jag slipper gå ut om jag inte har lust. Som vilken annan julprepper som helst.

Snön slaskar ner från träden och dagens bedrift är att taskig till jobbet och hem utan att dratta på ändan. Det är det värsta med stockholmsvintern, de lömska isfläckarna som uppstår när minusgraderna kommer åter. Och med lite fin snö som förrädiskt döljer dem.

Döskallen är ständigt närvarande i jultrafiken.

På jobbet fick jag julklappsboken, Ayòbàmi Adébáyòs debut Stanna hos mig. Hoppas få tid till läsning när DN snart slutar komma.

Passerar Thaihousewok på Folkungagatan två gånger om dagen och i dag slår det mig att det kanske är en lek med jailhouse rock?

Tamejtusan om vi inte kom till fredag den här veckan också. Om några timmar väntar julledigt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Julprepper”

Nu är det jul igen och lika frustrerande som alltid. Då är det särskilt härligt att få ett konstverk som är väldigt vackert och som ska ramas in så snart penningarna har strömmat till igen. WOW!

Stängt för kommentering.