Kategorier
Stockholm

Böckling återfunnen

Efter många timmars letande i bildarkivet dyker den upp, böcklingen. Jag letade på Luntmakargatan medan den dolde sig på Roslagsdito. Listig rackare! Den dyker kanske upp igen på min utställning i april. För vem vill inte ha en böckling på väggen?!

Fyller på min lista så jag får nåt att göra även denna dan före dan. Sen kör jag så länge det är ljust. Max! När mörkret infaller ägnar jag mig åt mina foton igen. När jag bestämt vilka bilder jag vill ha med och i vilken storlek tänker jag mig att be om en offert på inramningen hos några företag och efterfråga mängdrabatt eller nåt. Och en enkel publikation/katalog till utställningen.

Utanför arbetsrummet snöar det. Underbart!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

10 svar på ”Böckling återfunnen”

Vem gillar inte böckling, den är alldeles för bortglömd. Kanske man kan associera, booking.com, boockling,com, med den fina, det tjatar de om på email varje dag. Jag får tänka det som bookling istället så blir det mer uppnåeligt, eller?

Har länge önskat att jag gillade böckling. Tycker den ser så läcker ut. Men icke, gillar inte vanlig strömming heller. Konstigt nog, jag gillar ju sill. Det närmaste jag kommer ett gillande är Arnold Böcklin.

Du går miste om något, kanske när du blir stor kommer du att gilla böckling och strömming! Då har du inte varit på Utö och ätit böckling på hårt bröd. Stod och sålde och det var lång kö till boden.

Som sagt, jag önskar att jaggillade strömming/böckling. Men den har nån bismak som skrynklar mina smaklökar. Jag har varit på Utö, men undvek då strömming. Käkade bland annat vildsvin (dom jäklarna borde vi äta upp, allihop!).

Kanske är något med 19 Mars -53 för jag har heller inte lyckas lära mig äta böckling!

God Jul på dig förresten.

Stängt för kommentering.