Kategorier
Stockholm

Dagen efter…

Länge sen man åkte in till stan på kvällen. 40-årskalaset börjar klockan åtta på kvällen och jag är skapligt punktlig. Överlämnar en berlinhund till födelsedagsbarnet, hoppas han gillar den. Gästerna droppar in och jag träffar två före detta jobbarkompisar, Kalle respektive Anna. Två trevliga människor som det är kul att få surra lite med då det är åtskilliga år sen vi jobbade ihop.

Grönt ljus.

Jon, födelsedagsbarnet, är bland mycket annat även en rasande skicklig musiker. Den här kvällen spelar han med olika kompisar på olika instrument och på sång, varav några tillhör Jons band Streetwaves. Det blir sköna covers på bland andra Ebba Grön, Stone Roses och Motorhead och även aktuell egen musik under namnet Inre Frid. Asbra!

Jon till höger.

Medelst joggning, eller snarare snabb hasning, hinner jag med nattbussen kl 01.35. Sparar därmed den femhundring jag vikt för taxi. Plåtade så gott det gick i mörkret på festbåten och laddar upp bilderna när jag kommer hem. Tar en snabbtitt innan jag släcker cirka kl 03.

Mörkt och grynigt.

Vaknar alldeles för tidigt och det är några hantverkare som går lös på insidan av skallbenet. Men det är smällar man får ta. Kastar mig över bilderna igen och några går kanske att använda trots att de är mörka och korniga.

Innan jag åkte in hade jag börjat få ordning på galleriet så att det syntes i en menyrad under sidhuvudet. Nu ska jag bara komma ihåg hur jag gjorde så jag kan lägga upp några till.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Dagen efter…”

Intressanta bilder. Då är det inte längre Berlinhunden som skäller. Han var nog tyst, men hörs inte i det här huset ifall. Lyckos födelsedagsbarnet. Skönt att du kom hem också.

Stängt för kommentering.