Kategorier
Stockholm

Dundret

Gick och la mig i går med tanken att jag börjar kl 8.30. Efter att ha gått upp kl 6.30 minns jag plötsligt att just i dag börjar jag kl 8. Tji frukost, bara att lätta ankar och segla iväg.
”Gomorron! Den verkar lite slö den här bussen. Hoppas vi tar oss…”
Det gör vi inte! Vi får byta buss vid Nacka trafikplats. Nästa 446:a kom strax in så det var bara ombordstigningen som tog tid. Hinner utan problem eller stress.

Verkar som om jag fick dit Rivet och förvrängt bredvid Slussen – the beauty of demolition. Törs knappt skrivandet, det är kanske att jinxa. Nu är det bara att jobba på att få dit till exempel New York. Och jäklar, jag grejar det också! Kan jag det här nu? Bara att köra på så får vi se. Behöver nog ta bort ett gäng bilder i varje grupp. Tittar på mina bilder på eleverna. Mycket som är skitbra i den mappen. Tyvärr kan jag inte publicera dem.

Missade tjugondag Knut i söndags, ska släcka ner juldekorationerna omgående. Är i gott/dåligt sällskap märker jag när jag ser mig omkring.
Efter jobbet satsar jag ändå på Dundret på Rönnells antikvariat. Mellanlandar på Bullen å Björnen för en Hopsession American pale ale, bryggd i Uppsala. Lite spännande sen att lyssna på Dundret som jag inte vet ett dugg om. Är på plats på utsatt tid 18.15, trekvart senare släcks ljuset och sen kör tjejerna igång.

”DUNDRET is a dirty pop/psychic/indierock band based in Stockholm, Sweden.
Siri Hill: Lead Vocals & Synthesizer Kristina Sandahl: Bass & Vocals Frida Claeson Johansson: Guitar Veronica Lagerman Lindblom: Drums.”
Jag gillar att supporta olika kulturyttringar som är mindre kända. Och Rönnells antikvariat också, för den delen.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019