Kategorier
Stockholm

Minus

Vecka 5 ska jag ta mina elever ut på fågelskådning då det står vinterfåglar på programmet och i läroplanen. Behöver reka Björkhagens fågelmatning och har att välja på i dag, molnigt och åtta minus eller i morgon, utlovad sol och –6°. Lutar starkt åt i morgon, gillar att inleda helgen med en riktigt lat innedag. Eller, jag följer ju min lista såklart.

Ska försöka orka lägga ut min gamla förstoringsapparat på Fejan, typ bortskänkes mot hämtning. Ska bara kolla att det elektriska funkar.

Beställer ett ljusbord till sist. Har man shoppingbrallorna på sig så har man.

Kaffet klart!

2 svar på ”Minus”

Håller på att bygga om min gamla förstoringsapparat till reprostativ för att kunna plåta av gamla negativ och dia. Funderar också på om man kan använda belysning delen som ljusbord, har ju både ett färghuvud och ett s/v dito. Får man ju ett bra negativhållare på köpet

Det är ju en idé så god som någon. Nu har jag just inga gamla neg eller dia värda att plåta av. Praoade på reklambyrå och där hade de just det du beskriver, ett slags ljusbord där man petade in originalbilden upptill i nåt som liknade en stor förstoringsapparat och fick en bild på ett papper under. Men nu har jag ju beställt ett särskilt ljusbord.

Stängt för kommentering.