Det var en gång en vinter…

Har vi sett det sista av Kung Bore nu, eller gör han en grym come back vad det lider? Skönt att kunna gå avslappnat på nästan snö- och isfria trottoarer och gångvägar. Saknar dock vinterdagarna med snö på grenarna och några stadiga minusgrader. Vi har en skridskodag inplanerad till måndag, kanske att vi behöver tänka om där?

Eventuellt klämmer jag Liljevalchs vårsalong efter jobbet i eftermiddag. Det är ju ljusare nu när jag slutar kl 16 så bara det ger extra energi. Skrive rdet igen för att om möjligt göra det till en utfästelse.

Skippar kängorna för lågskor, för andra dagen. Kan vara ett risktagande om det bildats stora vattenpölar av smältvatten. Det regnar, påstår väderappen på min mobil. Det märker jag strax, när jag lufsar iväg mot morgonbussen.

Det var en gång en vinter…
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019