Ha en underbar Alla Hjärtans Dag!

När vårvärmen slår till kan man lätt få värmeslag. Ser en man på Skanstulls T som bara har en t-shirt på överkroppen. Har en deal med mina elever, de gillar inte böket att sätta på sig överdragsbyxor, så när det är +5° slipper de. Så det blev jubel i dag när min mobilapp visade +6°.

Tar mig till Liljevalchs och Vårsalongen. Tycker den är bra, storvariation på motiv och tekniker, som en applikation i textil, två intersiatavlor bland akvareller, kolteckningar, oljor med mera. Många spännande bildidéer. Och min polare Lena Nestius lyckades hänga in tre kusar.

Lenas kusar.

Lite jobbigt är att min Fuji X-T2 inte allvar med på noterna, det tog lång tid innan den startade upp och nåt syntes på displayen. Men det gick att fota efter ett tag.

HA EN UNDERBAR ALLA HJÄRTANS DAG!

I dag är min kollega sjuk och jag ska ta vår klass hela dagen för att sen fortsätta på eftermiddagen med fritids. Spännande! Det kommer bli en underbar Alla Hjärtans Dag!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Ha en underbar Alla Hjärtans Dag!”

  1. Ja, har en underbar Alla Hjärtans Dag! Ska också dra till Liljevalchs, kanske blir helgen i alla fall. Fina bilder!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.