Kategorier
Stockholm

Nyckelpiga och fejkhök

Fortfarande kallt på morgonen när jag går till bussen och följaktligen svettigt när jag åker hem efter jobbet. Det bekommer inte skatorna, som pinnar på med sitt bobygge och när jag spelade fotboll med några elever kommer en nyckelpiga flygande. Det vanligaste vårtecknet är dock fortfarande alla fejkhökar som återvänt från varmare vintervisten.

I mitt förortscentrum har en gångbro rivits för att så småningom ersättas av en ny. En provisorisk bro börjar byggas under helgen och är kanske klar på tisdag redan.

Står på bolaget och kollar lådviner till vernissagen, chardonnay, sauvignon, muscat och allt möjligt. Lyckligtvis hittar jag vinet Tre apor som Galleri Kontrast brukar bjuda på när de har vernissage. Så det ska jag testa under de tio dagar som är kvar till min utställning. Det är en massa annat som pågår samtidigt, fotomaraton, Fotografiska photo market, Kulturnatt och annat mindre viktigt.

Köper en ram plus en passe partout i min fotoaffär, efter jobbet. När jag testar hemma funkar ramen men inte passe partouten, för då behöver jag förminska bilderna avsevärt. A3-ramar såg jag inte till, ska fråga efter såna i dag torsdag.

http://thewolvesatnight.tumblr.com/post/184250917088/scavengedluxury-moon-over-berlin-september
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019