Kategorier
Stockholm

En (tand-)sten föll från mitt bröst

Till sist ringer de från tandläkaren och nu har jag en tid inbokad. En (tand-)sten föll från mitt bröst.

I postboxen hittar jag kontraktet från Konsthallen, att skriva under och returnera. En kollega bad för övrigt om att få en av mina bilder för påseende för eventuellt köp. Roligt!

När jag står i gårdagseftermiddagens busskö kommer en solstråle till bilgubbe och irriterar sig över att kön tillfälligt blockerar hans väg ut på Götgatan. ”Varför köar ni såhär? Varför köar ni inte runt hörnet som andra? Vad är det för fel i huvet på er?” Kommentar överflödig tycker alla i busskön. Det går inte att argumentera mot idioter utan att sänka sig till deras nivå.

Gårdagens evenemang började klockan 19, jag slutade klockan 16. Dessutom är det Champions league-semifinal mellan Ajax och Tottenham, en match jag bara måste se. Tji evenemang, alltså.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”En (tand-)sten föll från mitt bröst”

Stängt för kommentering.