Kategorier
Stockholm

Lördag on the go

Lördag, då! Bar med mig en sömnskuld från veckan som krävde tolv timmars sömn från kl 18 i går och till kl 6 i morse. Känner mig inte piggare för det. Kaffet är på gång men brukar inte hjälpa.

Ska nog prova Liljevalchs och Anders Petersen ändå, och stå ut med befarad trängsel. Det jobbiga blir väl att köa utanför, deras kassakapacitet är begränsad. Väl inne är det ju flera rum så det borde gå att se bilderna bra.

Har också att möta upp fotopolare Linna och få hans fotopublikation. Och jag vill prova Savantgards senaste ölvariant. Det senare från och med klockan 15. Lärarmarschen med samling kl 13.45 vore bra att hinna med. Man behöver inte gå sysslolös.

Vore bra om det blir några bilder gjorda också.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

1 svar på ”Lördag on the go”

Stängt för kommentering.