Kategorier
Stockholm

Vi är fler än högerns hatartroll

Ännu på kvällen i går var det tjall på blogglinjen och min hemliga klubb blev genast mycket hemligare. På kvällen kunde jag logga in men inte blogga ut.

Ännu en kort arbetsvecka om tre dagar. Den innehåller bland annat en promenad genom Erstaviksskogen med hela spåret (i dag), det vill säga från förskoleklass till och med treorna. Efter att tidigare visat regn, visar nu prognosen 23 grader och lite sol. Kommer också hinna med ett sista bildpass för läsåret, i helklass och därmed med mer tid till förfogande. Behöver bara komma på någon kul uppgift. Det finns alltid enskilda konstnärer att ta till annars.

På tal om Greta, jag brukar då och då gå in i kommentarsfälten och gilla de som stöder henne och kommentera positivt själv. Vi måste visa högerns hatartroll att vi andra är så många fler.

För övrigt anser jag att spelreklam ska förbjudas. Alkoholreklam är belagt med restriktioner och cigarettpaketen är försedda med varningstext, med spelbolagen får ohämmat pumpa ut sin reklam för något som orsakat många tragedier och som skadar idrotten genom matchfixning. Bort med skiten!

Trodde aldrig att jag någonsin skulle hålla med DN:s Erik Helmersson om något, men när han ondgör sig över de myndighetsbyråkrater som vill ha förbud för elsparkcyklar för att det hänt några allvarliga olyckor, står jag på hans sida. Snacka om att sila myggor och svälja kameler i trafiken!

”Gå mot mitten av tåget”, uppmanar tunnelbaneföraren, ”så ökar möjligheten att komma med tåget!” My ass! Så fort man tar ett steg bort från dörrarna smäller hen igen dem och drar.

Avslutar måndagen med en AW på egen hand, testar till sist Savantgards IPA på Akkurat.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019