Kategorier
Stockholm

Inte min dag

Inga befjädrade träsksensationer heller denna morgon. Gräsand, sothöna, koltrast, typ. Men fem hallon!

Åker den långsamma 471:an. En passagerare klagar på att hans jacka gått sönder i samband med en inbromsning och hävdar att det är förarens fel. Föraren pratar med trafikledningen och får ett telefonnummer till kundtjänst, men passageraren kommer inte fram igen.

Kan inte göra annat än att plågat det som sker utanför galleriet. Här är det bara spegling som är något, och det är mycket lite i sin tur.

Upptäcker att jag inte kan ladda mobilen med power banken, förmodligen för att sladden är skadad. Då måste jag ransonera mobilanvändandet, varvid timmarna på galleriet plötsligt blir mycket längre.

På Fem små hus tvärs över Österlånggatan viker en kvinna servetter runt besticken och de sista förberedelserna görs inför öppnandet.

Läser om Ester Blenda Nordström, prat, klirr och slammer från restaurangen dövar monotonin.

Tar en selfie som kanske beskriver hur det känns.

Två fotobekanta kommer in med en halvtimmes mellanrum och jag kan prata bort en god stund av eftermiddagen.

När jag kommer till bussterminalen backar båda mina bussar, 471:an och 444:an precis ut från hållplatserna. Bussen jag får ta har problem, kommer bara upp i 28 km/t i kaffebacken. Nej, det här var inte min dag, heller!

Tre par kallingar ligger utspridda på min väg hem. Ett tecken jag får ägna kvällen åt att tolka.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

8 svar på ”Inte min dag”

Jo för det var din dag, båda bra och roligt skrivet och fantastiska bilder och bra snack. Vänt på det till mycket givande dag, tycker jag.

Stängt för kommentering.