Kategorier
Stockholm

Sista dagen

Käkade på hotellet i går igen. Tog en köttrullad med potatismos och rödkål, gott men för lite. Får hitta på nåt uteställe för kvällen.

La över de bilder jag redigerat på ett USB-minne och kikade på dem på rums-TV:n. Riktigt läckert att se dem i större format, kanske 30″, många blev bättre då. Ska göra om det på min egen TV när jag kommer hem.

Har problem att komma in på bloggen efter frukosten. När jag kollar med mitt webhotell ser jag att de jobbar med saken. Packar ner använda kläder och annat jag inte behöver längre. Det blir en relativt tidig check-out i morgon, planet lyfter strax efter elva så jag lättar från hotellet ganska snart efter den sista pfirsichyougurten.

Sista dagen. Funderar lite på Potsdam senare i dag, enligt receptionen gäller åkkortet även regionala tåg dit. Gårdagens Johannisthalpark var intressant, såg ut som om det skulle kunna finns en del pigga fåglar här under säsong. Såg en stor flock tranor kacklande flaxa högt upp ovanför mitt huvud.

Är som sagt väldigt nöjd med vad jag åstadkommit i bildväg den här veckan. Kul blandning av mina motivområden: posters, gatufoto och övergivet. Gatufotot har jag tappat lite, åtminstone tre bra gatufotobilder blev inte gjorda av olika anledningar. Den främsta är att jag inte hade kameran framme.

Och på tal om Olympiastadion, som ju var stängd inför en match senare på kvällen. Aftonbladets Erik Niva skriver om matchen och Hertha Berlins motståndare Dynamo Dresden.

Den här bilden gillar jag!

2 svar på ”Sista dagen”

Stängt för kommentering.