Kategorier
Stockholm

GULD!

Checkar ut, tar bussen märkt TXL till Tegel Flughafen. Har säkert glömt nåt, kommer bara inte på vad. Check in står det på SAS-tavlan, men vi får vänta på att avlämna bagaget. Segt att bara stå såklart, men det är gott om tid. Sitter till sist i gaten. Högtalarna uppmanar ägaren till en polskregistrerad bil att omedelbart bege sig till sitt fordon. ”If you do not comply your vehicle will be towed”, ordet ”kostenpfliktig” finns bara i den tyska versionen.

Garry Winogrand svarade på varför han fotograferade: För jag vill se hur det ser ut när jag fotograferat det! Och så är det för mig också, särskilt när jag plåtar såna här speglingar. Vet aldrig hur det blir förrän jag redigerar bilden.

Landar när guldstriden börjar och kan inte se matchen. Hinner precis med flygbussen och matchen har börjat! Tänker inte kolla på mobilen men sneglar på bussgrannens, Norrköping leder med 1-0 efter några minuter. 

Det regnar och känns som om klockan var fyra fast den bara är två, dröjer länge med att kolla hur det gick. Bäst när det gäller, Djurgården hämtar in 0-2 till 2-2 och det oavgjorda resultatet räcker för GULD! NU blir det härligt att komma till jobbet på måndag!

Tvätt och blomvattning, uppladdning av bilder på stordatorn. Man firar guldet lite annorlunda till en början.