Kategorier
Berlin Stockholm

Waitenance på maintenance

Trevligt ur många aspekter att komma till jobbet i går. Dels alla gnagare och bajare som var ovanligt lågmälda, flera gratulerade också till guldet. Sen var det trevligt att ha bild med treorna där de flesta fattade galoppen direkt. Temat var instrument och några mästerverk blev till. Kul att se! Sist men inte minst var det härligt att träffa den egna klassen efter lovet.

Beställde färgpatron från InkClub i går, i dag ligger den i postboxen. Makalöst! Maintenance cartridgen får jag vänta ytterligare några dagar på, den ska skickas från nåt centrallager. Waitenance på maintenance, typ.

”Vi ser ut som våra namn”, läser jag i Språkmagasinet. ”Vi strävar omedvetet efter att uppfylla de förväntningar som namnet för med sig”. Så det är därför man går omkring och ser ut som en j-a Matti!

Nässprayen jag köpte i Berlin, vad var det för något? Har ingen effekt alls! Rinnig och jävlig är den därtill.

2 svar på ”Waitenance på maintenance”

Stängt för kommentering.