Kategorier
Berlin Stockholm

Väsen

En lång räkel till knogknäckare konserterar på morgontuben, knak, knak, knak… Han kliver av på Gullmars så eventuellt extraknäck missar jag.

Min waitenance är över då jag i går efter jobbet kunde hämta maintenance-kassetten till fotoskrivaren. Två arbetsdagar är fullt godkänd leveranstid. Nu ska jag bara komma ihåg hur jag byter den mot den gamla.

Väsen.

Ser att det finns en tischa att köpa med texten ”will trade racists for refugees”. Coolt!

I dag ska vi ut i naturen med eleverna. Kallt men intressant!

En elevförälder, eller som det numera heter, vårdnadshavare, blev nästintill eld och lågor när han hörde att jag besökt Johannisthal Flughafen i Berlin. Han ville se en kontaktkarta på bilderna. Tänker att jag får samla ett gäng bilder på ett A2-papper och visa. Får titta på det under helgen.

Och något besked från Vintersalongen/Dieselverkstaden såg jag inte, det står ”alla antagna får ett mail” och då blev jag inte antagen helt enkelt.

2 svar på ”Väsen”

Stängt för kommentering.