Kategorier
Berlin Stockholm

WHATEVER

Tack för visat intresse. Vi måste tyvärr nu meddela att du inte blir representerad i årets utställning.

Vänlig hälsning, Juryn för Vintersalongen 2019

Det blev inte en enda IPA drucken i Berlin, utan bara tyskbira: Kristall, Bernstein weize och Spandau Havel. Det gick bra det med, och det blev ju bara två öl vid tre tillfällen, övriga dagar bara en. Tror jag. IPA-nobben beror mest på att IPA-ställena öppnar runt kl 17 och ligger en skaplig bit bort från hotellet.

Kompletterar jackficksapoteket med lypsyl. Nu finns där hudsalva, läppbalsam och nässpray. Låt vintern komma!

Språktidningen berättar om 1001 ord som är på väg att försvinna ur det svenska språket och vi uppmanas att adoptera dem. Det vill säga använda dem. Jag för min del skulle ju verkligen sakna ordet akatalektisk (med alla versfötter fullständiga) , men adoptera det? Nja, trots att jag gillar versfötter.

Bildpasset med de egna eleverna tillägnades Edvard Munch. Mer allmänbildande än inspirerande, verkade det. Några gjorde egna varianter på ”Skriet”, andra målade regnbågar efter en målning av Munch jag visade, de flesta hittade på eget. De var väldigt aktiva när vi pratade om målningarna och efteråt ville flera ha bildprat om sina alster. Det är ju jätteroligt!

Ett svar på ”WHATEVER”

Stängt för kommentering.