Kategorier
Berlin Stockholm

Skotte i hajmage

När jag åker hem på fredagseftermiddagen börjar hockeyfansen samlas för kvällens NHL-match (!) på Globen, Tampa Bay Lightning mot Buffalo Sabres. Några är lätt desorienterade innan de bestämmer sig för rätt utgång.

Får inbjudan från Fotografiska till en förhandsvisning av Pentti Sammalahtis utställning Distant land den 21/11. Det är ett måste!

Hand från försvunnen skotte i hajmage

Bebisdelfin hittades död med plast i magen

Olika falla ödets lotter.

För övrigt undrar jag vart mina två favoritmössor tagit vägen. Den ena var med i Berlin, och hem, den andra har jag inte sett sen i våras. Berlinsmulan dyker upp, men min tunna svarta förblir försvunnen.

I dag är planen att titta till visningen av Bukowskis contemporary och sen Åmells Vintersalong. Är bland annat nyfiken på att se Basquiat live (Bukowskis). Vaknar dock till ett regn som prognoseras hålla i sig hela dagen.

Kanske kan ”bänsling” vara ett ord att adoptera? Bänsling = ”Ett kryssbänsel med två krysstörnar. Bänsel eller bändsel är en genom hård lindning av tagelgarn omkring två tåg för att sammanbinda dessa, eller sammanbindning av olika parter av samma tåg anbringad runt ett kaus eller ett block”.

4 svar på ”Skotte i hajmage”

Stängt för kommentering.