Kategorier
Berlin Stockholm

Björk – såld!

Hör en katt jama i mörkret. Jag ser mig omkring och upptäcker strax den rostbruna kissen som brukar komma och morsa på mig när jag går till morgonbussen.

Innan jag går hem för dagen hinner jag sälja en bild, den nedan. Det tog köparen typ tio sekunder att bestämma sig. Med lite flyt säljer jag tre nygjorda bilder till före jul. Kul!

En av mina favoriter och en av de bästa som blev gjorda under senaste trippen till Berlin.

”Mördare återupplivades – hävdade att han då suttit av sitt livstidsstraff” 

Den livstidsdömde mördaren Benjamin Schreiber, 66, återupplivades på ett sjukhus efter en hastig sjukdom som ledde till att hans hjärta stannade. Schreiber hävdade att han hade suttit av hela sitt livstidsstraff – eftersom han tekniskt sett faktiskt varit död en kort stund.