Kategorier
Stockholm

Äventyr i kollektivtrafiken

Min morgonbuss får problem när den missar en tillfällig avfart från centrum och får backa vilket går sådär. Efter några misslyckade manövrer är vi på väg. En kverulant hinner undra ”vaffan är det här?” På eget bevåg skippar föraren Londonviaduktens hpl, säger att den är indragen. Andra bussar stannar dock där som vanligt. Men tidsschemat står på minus. Utanför regnar det. 

Även föraren av hembussen körde fel och det blev en extratur till närmaste rondell ett par km bort, innan det gick att vända. Kollektivresandet är ibland ett underbart äventyr. Båda förarna anser jag är ursäktade, den väg de skulle valt fanns inte dagen innan.


Anmälde mig till CFF-salongen och swishade anmälningsavgiften: ”Tack Matti, Då är du anmäld till Salong CFF.” Återstår att fixa bilden och lämna in den.

Sen fixar jag ett kontaktlinsabbonemang så i fortsättningen kommer linserna i postboxen. Man håller igång!

2 svar på ”Äventyr i kollektivtrafiken”

Här är det instabilt med nygammal dator. Vad som är stabilt är två bloggar om dagen från Matti Merilaid! Trevligt. Ha en god dag och helg!

Stängt för kommentering.