Kategorier
Stockholm

Ett inställt AW är också ett AW

Enär jag ämnade mig till Fotografiska för fredags-AW efter jobbet hade jag lagt en påminnelse på mobilen om mitt fotografiska medlemskort. Såg påminnelsen när jag kommit ut ur porten och fick vända.

Jag och min lärarkollega hade var för sig medarbetarsamtal i förrgår och på båda samtalen lät det som om min närmaste chef inte vill att jag ska gå i pension efter tre terminer som jag tänkt. Och det vill inte min kollega heller. Jag har gott om tid att fundera på plus och minus och vi flyttar ju tillbaka till vår gamla skola till sommaren.

Det rör på sig avseende bildförsäljningen. Ännu en kollega anmälde intresse för”björken” och har jag tur säljer jag tre bilder till före jul. Visar bilderna för ännu en vårdnadshavare vars jobb skulle flytta till en ny lokal med industristuk där mina bilder enligt utsago skulle passa. Vi får se.

Fotografiska passerade jag snabbt genom. Hade tänkt mig en öl men det var för mycket folk i den stora avdelningen och för jobbigt basdunk i den andra. Åkte hem istället.

2 svar på ”Ett inställt AW är också ett AW”

Stängt för kommentering.