Kategorier
Stockholm

Fars dag i söndags, Farsta i dag.

Åsså är det helg igen. Skönt att få sova ut, går upp klockan nio. Får skylla på att jag satt uppe i går kväll och såg Sverige bli EM-klara via 2-0 borta mot Rumänien.

Dagens plan är att åka ner till Farsta och mina fotopolares i Punctum vernissage på kulturhuset Fanfaren. Det ska bli kul och intressant!

I övrigt innehåller helgen det gamla vanliga. Ska sen skära till mitt bidrag till CFF-salongen så det passar i en kvadratisk ram. Ska kanske printa några bilder i A3-format efter önskemål från tilltänkta köpare.

Gråväder och 6°. Kunde varit värre. Ska försöka göra om en bild jag gjorde i gårdagskvällens mörker, vid Slussen, som inte blev vad jag ville. Får se om den låter sig göras i dag. Och om jag kommer ihåg.

Ett svar på ”Fars dag i söndags, Farsta i dag.”

Life goes on, fars dag och Farsta, bra. Jag löer korr på Elteknik idag och har bidragit med bild och texter. Skön helg!

Stängt för kommentering.