Kategorier
Stockholm

Farstalördag

Vägen till min busshållplats är spärrad av ett byggstaket och jag får ta en omväg som inkluderar kliv över betongbarriär för att komma rätt.

Bilden vid Slussen jag ville göra om lät sig inte göras, affischen ifråga hängde inte kvar.

Kulturhuset Fanfaren i Farsta och fotogruppen Punctums utställning Gröna linjen. Inne i tunnelbaneentrén säljs Vakttornet i turkisk upplaga och på torget huserar SD. Träffar sju delar av mitt fotonätverk, alttid trevligt.

Tar en sväng till Sven-Harrys för utställningen där av nordisk samtidskonst. En titt i katalogen fick mig att avstå från att betala 120:- i entré.

Fick ett brev eller nåt från AMF om pensionsutbetalning från och med februari nästa år. Jag skulle ange konto för utbetalningen men kan inte hitta brevet, eller vad det nu var för form meddelandet kom i.

2 svar på ”Farstalördag”

Stängt för kommentering.