Kategorier
Stockholm

Gå och lägg dig! sa Georg.

Ölpuben jag nämnde i gårdagens blogg är nu en bistro, ”Mamma o. jag”. Tog en god lax som serverades med en ännu godare potatis-och broccolistomp. Hinner med några öl innan Lena kör igång storyn om Elna och Georg (Mannen kvinnan och havet däremellan) på Chokladfabriken tvärsöver gatan. ”Jag blir galen!” sa Elna en gång. ”Gå och lägg dig”, sa Georg.

En dryg timme senare går jag nedför den stympade Katarinavägen ner till Slussen. Ett filmteam håller på med enn inspelning vid trapporna upp mot Mosebacke. Under tiden har jag fått mina nya linser levererade utanför dörren, vilket jag godkände med några minuters marginal.

Bra dag på jobbet i går, totalt sett, trots att jag hade klassen själv. Fick mycket kärlek av eleverna. Extra bild på eftermiddagen och det var fullt hus.

Min potentiella köpare är beredd att slå till på ”Björken”. Kul! Med den försäljningen är jag nära plus minus noll på de två utställningarna. Säljer jag fler blir det vinst.

Det är dags för inlämning till CFF-salongen, tar eventuellt med mig mitt bidrag till jobbet och tar samma promenad efter arbetsdagens slut som i går.

I kväll är det manifestation utanför Stockholms stadshus mot nedskärningarna i stadens skolor och förskolor. Den borde jag delta i.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Gå och lägg dig! sa Georg.”

Stängt för kommentering.