Kategorier
Stockholm

Pictures at an exhibition

”Ingen bra dag att åka baklänges”, säger en man och sätter sig istället bredvid mig på bussen. Så kan också en dag inledas.

Hade lite tekniska problem med bland annat bloggen, kunde inte logga in. Lite mejlkonferens med supporten verkar ha löst det hela.

Gårdagens after work består i vernissage på Galleri Axel, Markus Jenemark, där jag köper hans bok signerad, följt av Pentti Sammalahti på Fotografiska, ingen dålig kombo.

Genar över Katarina kyrkogård där gravlyktor lyser för de döda och för mig. Konstaterar att det är röda rat stoppers på Birger Jarl. Inne på Fotografiskas Studio Live är det soundcheck. Slår mig ner i en fåtölj och avnjuter en 100W IPA innan det är dags att slå en en sjua innan klockan är just sju och vi släpps in till Pentti Sammalahtis Distans land. Får ett glas vitt och växlar några ord med Mats A. som jag stöter på i vimlet.

Skäggar förbjudet över bussterminalen och hinner med min hembuss. Skönt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019