Kategorier
Stockholm

Gerillalördag

Rinkeby torg! Gråmulet och +5° lika med för årstiden goda förutsättningar för fotohängning utomhus. Rekordmånga guerilleros denna gång. Kul att vidga sitt fotografiska nätverk. Rinkeby är verkligen en annan del av Sverige, på gott och på ont. Rulltrappan upp från tunnelbanan stod stilla, och den var jävligt lång! En massa bilder hängde mellan två lyktstolpar och tilldrog sig viss uppmärksamhet. Allt kallare om fötterna så en fika på Nejos café satt fint. Noterade avsaknaden av SD-tält, det fanns ji i Farsta förra helgen.

Tunnelbanan går ju till Kungsan så jag hoppade av där och knallade upp till Moderna Museet värdet var konstfest med konstprat och annat. Jag kommit samtidigt som Tommi lämnade. Vet inte om han gillar den här typen av konst, det gör iallafall jag. Den inspirerar mig lika mycket som någonsin fotografi.

Kommer hem och ser sista halvtimmen Crystal Palace-Liverpool och en del av Manchester C mot Chelsea.

Pentti Sammalahti, också mycket inspirerande för att yttra sig lågmält. Blir lite sugen på att rama in bilder i ett mindre format. Ska se om jag har bilder som passar som små, kommer på en på rak arm.

Bildförsäljningen har tuffat igång med två björkar i A2 och förväntas rulla vidare i december med ett par A3. Bloggstatistiken är nere i före Berlinnivå, nämligen tämligen usel. Insta ligger på samma låga nivå, inget vidare drag kring mina bilder på Fejan heller, eller på Flickr. Bättre då på Tumblr där jag verkat ha hittat följare som gillar vad jag gör.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Gerillalördag”

Stängt för kommentering.