Kategorier
Stockholm

Rinkeby nästa

Har lite tur med stängningen i går, sista barnet gick redan kl17.10. Sammanstrålar på Fotografiska med Tommi, som är ett stort fan av Pentti Sammalahti. Efter lite surr över varsina två öl beser vi utställningen. Lika bra som i går, och sannolikt lika bra som i Tallinn.

Vilken bonus! Hittar två oätna singoallakex inan jag går och lägger mig. De blev kvar den gången jag bestämde mig för att visa lite karaktär och inte äta alla på en gång.

Går upp klockan nio och funderar över livet. Har lite jag vill hinna med under helgen, hemma som borta. I dag slår Gerillafoto till på Rinkeby torg. Orkar jag, efter två timmar där, tittar jag till Modenas omhängning på vägen hem.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Rinkeby nästa”

Jag var också på väg till Modernas omhängning, men jag måste genomför julstädningsprojektet, olidligt i röran. Sen ska jag bara njuta fram till jul. oho!

Ok, var och en blir lycklig på sitt. God Jul! Rinkeby, där bodde jag 1970 i nybyggd studentbostad och där föddes min förste son. Då var det mest svenskar som bodde i Rinkeby. Jag drog Martin i bruna Briovagnen över Järvafälten bort till Ärvinge Gård och Kista gård. Det var bondlandet, inga andra hus än bondgårdar, och vid Ärvinge höll Stadsmuseet å¨med utgrävningar av forntidsgravar. Vi flyttade till Ekerö redan 1972 och 1977 var jag med i flyttlasset på Ericssonföretaget som gjorde kondensatorer och mikroelektronik. Sen var jag med om en sjuhelvetes spännande resa i Kista fram till idag. Resan fortsätter.

Jag tror på dig och din konst för framtiden.

Stängt för kommentering.