Kategorier
Stockholm

Amok i lurarna

Spotify löper amok i mina hörlurar genom att bråka som fan i ena örat, bara att plugga ur. Och att få lurarna att lira med bluetooth är nog bara att glömma. Tror det är för många andra bluetooth-enheter runt om som stör parkopplingen.

Ägnar möjligen lite tid åt att leta upp bilder som passar i liten storlek. Har en bild som heter ”10” som nog kvalar in. Och, hur litet är liten? Bör kanske köpa ramar och passepartouter innan jag printar. Funderar med tanke på det på att inhandla en passepartoutskärare för de bilder, stora som små, som jag behöver printa i egna udda storlekar.

Roligt när man hittar schysta affischer på hemmaplan, som denna på Skanstull. Som väntat röner den ingen uppmärksamhet på Fejan. But I like it and that´s what counts!

I övrigt blir det en promenad till Stora Coop för proviantering. Mer än så rör jag inte på mig denna söndag, har ju varit bra i farten desenauste dagarna och kvällarna.

Den här gillar jag skarpt!
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019