Kategorier
Stockholm

Sidensvansar och lussebullar

Går omkring och känner mig ovanligt klarsynt. Upptäcker sen att jag glömde ta ur linserna i går kväll.

Säsongens första flock sidensvansar flyger oroligt från träd till träd vid skolparkeringen där en mörkblå buss från Klippan står parkerad. Skolgården är full av parkerade bilar, från bollhallen hörs musik och svaga hejarop. Innebandymatch!

Höstens första flock lussebullar inhandlas på Coop. Det var på tiden! De slukades omgående.

Flickan anses nämligen vara anmärkningsvärt lik den 16-åriga klimataktivisten Greta Thunberg. 
Detta har uppmärksammats av ett flertal internationella medier, och fått människor att spekulera i om Greta Thunberg i själva verket är en tidsresenär som tagit sig till vår tid för att rädda planeten.
En företrädare för University of Washingtons bildarkiv har dock uttalat sig skeptiskt till teorin: ”Konspirationsteorier av den här sorten får tyvärr alldeles för mycket uppmärksamhet. Det vore nog mer hjälpsamt om medierna fokuserade på de problem som Greta Thunberg uppmärksammar.”

Kollar två avsnitt i en serie om Andra världskriget, på Netflix.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Sidensvansar och lussebullar”

Jaså då är det fart på sidensvansarna igen. Löjlig internethysteri om Greta, folk är lika ibland

Stängt för kommentering.