Kategorier
Stockholm

Ripped mouth

Kanske, kanske begriper jag vad mitt mikrovågsugnsstrul beror på. Fick nämligen en avisering från Elgiganten att de skickat min mikro i går, vilket stämmer vad de sa från början. Med andra ord var det aviseringen som var fel, inget paket hade utgått från Elgiganten. Det som aviserades var kanske paketens motsvarighet till den flygande holländaren?

Hoppas att det är så, för då kommer mitt paket nästa vecka nångång. Å andra sidan är det samma Bring som ska leverera, samma Bring som inte kunnat ge minsta lilla besked.

I dag bokas förhoppningsvis hotell i New York.

I övrigt är det helglistan som gäller. Borde ta tag i julkortsbiten så det inte blir panik och jag har Kistabildvisningen att ägna uppmärksamhet, om håg infaller.

Kanske ska jag prova mitt senast inköpta konstnärsmaterial? Inspiration?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Ripped mouth”

Stängt för kommentering.