Kategorier
Stockholm

Rippad man

Medan lördagsmörkret faller utanför mitt fönster emballerar jag min senaste bildförsäljning. Ett bra år ur den synpunkten, det första och kanske det sista. Kan knappast förvänta mig att sälja lika bra nästa år.

Åker in till storbyn för ett rendezvous med mina barndomskamrater tillika blivande new york-sällskap för öl, mat och bokning av hotell. Det blev det hotell jag bott på vid två tillfällen, Chelsea Savoy, och vi kommer husera i två rum á 7 300:- per näsa för sju nätter.

Skönast under helgdagarna är ju att vakna kl 7 och kunna rulla över och sova vidare. Guld!

I dag blir det shopping på stan, tror jag. Ska känna efter först, och vila lite innan.

Fick en påminnelse angående det borttappade paketet. Tänker skicka ett nytt mejl till Bring och fråga varför de inte ger något besked om försändelsen är upphittad eller ej.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019