Kategorier
Stockholm

U2 Pankow in 12 min

Veckorna tickar på och man börjar kunna skönja jul- och nyårshelgerna där borta, som ett milt ljus i tunneln. Det blir en hel del ledigt trots att jag ska jobba alla jullovsdagar.

Funderar på den där koksaltlösningen jag sprejar upp i snoken istället för nässprej, vad är det tänkt att den ska göra för nytta. Trycker upp en dusch när jag känner att det är hyfsat rent, men jag fusk ändå med nässprejen när jag ska gå och lägga mig. Kan inte sova annars.

Skönt att ha hotellbiten för NYC klar, nu är det nytt pass och sen nytt ESTA som ska fixas. Tar det efter nyår. Då ska jag också fundera på nästa berlintripp. Under lovet kan jag alltid fundera på nästa utställning/-ar. Och bildvisningen i Kista.

Min kollega messar sig sjuk även i dag, måndag, så det blir en lite tuffare dag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”U2 Pankow in 12 min”

Stängt för kommentering.