Kategorier
Stockholm

Pling

Pling, säger min dator när jag slår på den på eftermiddagen. ”Julafton i morgon!” Funderar på om jag ska snooza eller lita på att jag kommer ihåg det ändå.

Inte världens roligaste arbetsdag, elva elever och sju pedagoger, och inte i sina egna lokaler.

Göteborgsutställningen ser nu ut att bli redan i slutet av februari, under två veckor och tre helger. Oinramat med affischlister och klämmor. Lätt att transportera, annars vet jag inte hur jag skulle gjort. 9/2 är sista dagen för Daido Moriyamas utställning så det får bli ett specialbesök innan. Får sno på lite med bildjakten. Måste hinna suga på bilderna till utställningen och hur det går att blanda street photography, abandoned och ripped utan att det blir spretigt. ”Aspects on Berlin” eller ”Berlin aspects” kan det få heta. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019