Kategorier
Stockholm

Kontrollerat

Halv 11 tittar jag ut och ser att det faktiskt är bra väder. Rafsar ihop det jag tycker mig behöva och hinner med en tidigare buss än planerat.

Börjar med kontroll nummer 23, lätt att hitta. Fortsätter med nr 24, enkel liksom 22:an. Kontroll nummer 21 är svår, möter ett äldre par som fått leta länge efter tjugoettan. Jag får några tips som begränsar mitt sökområde och till sist hittar jag den, lurigt placerad.

Motion får jag så det räcker, terrängen är väldigt kuperad och det går ypp och ner som livet självt. Rör mig genom brandområdet, hör vårens första lövsångare samt något annat jag inte vet vad det är och inte lyckas se. Nr 20 lätt att hitta.

Här kan man också slå ett slag för motionen.

Sista pinnen med kontroll nr 19 är inne på Svindersviks gårds trädgård, huvudgrinden är låst men det finns en sidoingång som jag till sist hittar. Här möter jag regnet som jag sett halka sig från väster och jag kryper in i min regnponcho. En fisktärna knycker sig fram över Svindersviken och gör några snabba dyk ner mot vattenytan. Knallar bort till Henriksdal så jag kan ta motorvägsbussen hem. 12 103 steg och sex kontroller, jag är nöjd och tillfreds. Mina ben tycker annat,

Hoppas nu på bra väder för nya bravader nästa helg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Kontrollerat”

Stängt för kommentering.