Kategorier
Stockholm

Svv riv o guld

Vaknar onödigt tidigt. Tar upp mobilen och kollar facebook. Läser om konflikten mellan beatlarna Paul McCartney och John Lennon och alla kommentarer om det. Om det nu var en konflikt ochinte baraskitsnack. Hur som helst, John skrev låten How do you sleep med udden mot Paul, bland annat i raderna ”The only thing you done was Yesterday And since you´ ve gone you’re just Another Day.”

Mulen söndagmorgon med regn utlovat till klockan 14. Bara att dra nåt gammalt över sig. Passar mig rätt bra, även om jag gärna ägnat lite tid åt att motionera efter de där kontrollerna. Men det finns det tid till framöver.

Har en massa bloggbilder att lägga ut och det tilkommer bara fler och fler. Alla är inte bra, men de är åtminstone unika. Och jag ska dyka ner i bildbiblioteket igen och namna och etikettera åtminstone de senaste bilderna och mappa dem för kommande bokprojekt.

Min stordator har lite svårt att vakna på morgnarna och pratar engelska innan den byter till svenska. ”Desktop”, ”applications”, ”documents”, ”downloads” etc.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Svv riv o guld”

Stängt för kommentering.