Kategorier
Stockholm

Över stock och sten

Rätt mycket folk i dag också på solbadarbussen, men inte fullsatt. Folk kanske är hemma och är bakis?

Laddar ner en ny motionsapp från GetFit men då jag inte strävar efter att bli en vältränad get och de vill ha betalt raderar jag den. Kom förresten upp i 26 dagar i rad med över 8000 steg och snittet ligger en bit över 12000 steg. Bra bara jämfört med innan, inte märkvärdigt annars.

Har inga stora problem med dagens pinnar. Blir det fel gör jag bara om, med ännu lite noggrannare kartläsning. En pinne står vid Tuppstugans ruin. Ett fint litet båtsmanstorp som nidingsmän brände ner för ett antal år sen. Var där på så kallat dagläger som barn. Nu huserar nåt tältande rejvgäng på midsommarläger där och strax dånar technomusik över skogen. De blir lite nervösa när jag kommer dit på pinnjakt. En snubbe vill av någon anledning flytta på pinnen.
Strax efter passerar jag Kallkällan, där rent och friskt vatten strömmar ut ur grusåsen.
En hel del tält här och var i skogen och varför inte campa?

Avslutar med fågelskådning i mitt förortsträsk och får se svarthakedoppingen födosöka med sin unge.

txt

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Över stock och sten”

Stängt för kommentering.