Kategorier
Stockholm

Nässprej mot corona

Sovmorgon och för mycket tid innan det är dags att gå till bussen. 24° utlovas för denna tisdag, i morgon och på torsdag otäcka 29°. Too much! Vindstilla och molnigt nu på morgonen. Lite mindre likstel, känns det som.

Hittar en hänvisning till en gammal artikel.

Aftonbladet 24/4 2020:

En nässprej kan bli vapnet som vinner mänsklighetens krig mot covid-19.  Det hoppas en internationell forskargrupp, som studerat hur viruset förökar sig i de övre luftvägarna. Om man lyckas reagera tillräckligt snabbt och ingripa tidigt i sjukdomsförloppet kan det finnas en möjlighet att slå ut coronaviruset.

Förmodligen är det därför som jag (ännu) inte fått corona, min snok är impregnerad med nässprej.

Ska försöka komma ihåg att kolla med kollegorna om jag kan ta komp nästa vecka. Det borde gå om ingen annan har liknande planer.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020