Kategorier
Stockholm

Mannen i väggen

Ingen bra natt nu heller. Gick vid två och satte mig vid datorn och gjorde bloggutkast av gårdagens bilder. Det blev ett gäng, en hel del knasbilder av bästa mattimärke. Vid tre gick jag och la mig igen, utan att kunna somna i värmen.

Blir förmodligen en hemmadag i dag, hoppas på en skön tupplur före lunch så jag får energi till att ta itu med mina inrikes göromål. Behöver dock proviantera så en kortare promenad blir det vad det lider.

Bilden, kanske en av de bättre på senare tid. Har jämförts med Rembrandt av några kommentatorer men det är att ta i 🙂

Anden i tallen har varken setts eller hörts av på ett tag, den har väl tagit till flaskan. Men det var kul med krickan i träsket i går, ger inte lika höga poäng kanske som om jag fått svarthakedoppingen med unga på bild, men högre poäng än gräsand och sothöna. Toppoäng blir det om jag får en bild på den småfläckiga sumphönan jag såg på samma plats i höstas.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Mannen i väggen”

Stängt för kommentering.