Kategorier
Stockholm

Göteborgskt gatufoto

Börjar min fettförbränning på Slussen och promenerar in i Gamla stan, bort till Galleri Englesen där göteborgsfotografen Claes Hillén ställer ut för sista dagen. Väggarna är fulla med gatufoto från bland annat Lissabon och London. Får en trevlig pratstund och Claes berättar att de har en lokal i Göteborg att hyra för en billig penning och att de då sprider ordet till sina fotokompisar i Götet. Nåt att fundera på, en gatufotoutställning i Göteborg. Höstlovet?

Studie: Danskar förde smittan till Sverige
Danskjävlar! Sen stoppar de SVENSKAR vid gränsen!

Läser i min saltade bok att ändelsen ”wich” i engelska ortsnamn, Norwich med flera, har med saltverk att göra. Där ser man, jag trodde det betydde ”vik”.

Visar min kikare för personalen på GO. Det var så lättfixat att jag nästan skämdes. Bara att gänga dit och dra åt. Jag passar på att fråga varför man inte kan ställa in okularen individuellt och blir visad ett litet vred på undersidan av kikaren. Hoppsan!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020